PRIMARIA COMUNEI CRISCIOR

Judetul Hunedoara

MESAJ PRIMAR

Bun venit in comuna Criscior!
Vreau sa adresez  din partea comunitatii pe care o reprezint un calduros bun venit celor care deschid acest site, pentru a afla mai multe informatii despre comuna Criscior.
Scopul acestui website este de a aduce imaginea comunei Criscior mai aproape de sufletul vizitatorilor, si sa facem cunoscut atat trecutul cat si prezentul acestei frumoase comune din Tara Zarandului.
In acest fel am dorit sa recompensez increderea acelor oameni care si-au dorit sa le reprezint destinele, astfel oriunde s-ar afla in lume prin aceasta pagina web o parte din satul lor natal va patrunde in sufletele lor facandu-i sa se simta "acasa".
Ca primar al acestei minunate comune am incercat ca tot cea ce intreprind sa fie in folosul si in interesul comunitatii pe care o reprezint fiind constient de gradul de responsabilitate pe care mi l-am asumat odata cu preluarea acestei functii.
Daca am reusit sa obtin o serie de rezultate , este pentru ca am fost stimulat si inspirat de forta acestor gospodari minunati , oameni harnici si intelepti care sunt locuitorii comunei Criscior.
Speram ca prin rasfoirea acestui site sa ajungeti sa ne cunoasteti comuna, modul de viata , frumoasele obiective turistice sa ne fiti aproape la toate manifestarile organizate in comuna noastra .
Imi iau ramas bun cu speranta ca aceasta pagina web va fi puntea de legatura intre autoritatea locala si cetatean si va ajuta in viitor la cimentarea acestei relatii esentiale pentru progresul continuu al comunei noastre.
PRIMARUL COMUNEI CRISCIOR
jr. OVIDIU ILIE FURDUI